Film i biografen, trailers og anmeldelser

Villads fra Valby

Dansk premiere d. 25. december 2015

Trailers for filmen

Er du også vild med film, så følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev hvor du fra tid til anden kan vinde biografbilletter.

Billeder

Klik på de enkelte billeder for at se dem i en større udgave ...

  • billede fra filmen Villads fra Valby
  • billede fra filmen Villads fra Valby
  • billede fra filmen Villads fra Valby
  • billede fra filmen Villads fra Valby
  • billede fra filmen Villads fra Valby
  • billede fra filmen Villads fra Valby
  • billede fra filmen Villads fra Valby

Læs mere om filmen på imdb.com

Hvad handler filmen om

Plakat for filmen Villads fra Valby

'Villads fra Valby' er en familiefilm med bl.a. Iben Dorner og Jesper Riefensthal, instrueret af Frederik Meldal Nørgaard

Filmen om VILLADS FRA VALBY er som bøgerne. Varm og sjov - børnene og deres forældre elsker dem!
VILLADS FRA VALBY følger den 6-årige Villads i skolen og derhjemme. Han løber ofte ind i problemer, fordi han er god til at lege. Det kan være forbundet med konsekvenser og ikke mindst være i konflikt med de voksnes regler. En moderne udgave af Emil fra Lønneberg. Børn bliver tidligere og tidligere voksne. Fri leg og retten til at være barn, er afløst af lange skoledage, resultatorienteret leg og direct marketing. IPhones, hysterisk amerikaniserede film og reality tv samt sociale medier gør børn mere selvbevidste i en al for ung alder.VILLADS FRA VALBY er en modreaktion på den bevægelse. En kærlighedserklæring til fri fantasi og leg. For selvom Villads også må lære konsekvensen, når legen bliver for voldsom, så er det de voksne i hans verden, der skal lære den egentlige lektie; nemlig at møde børnene på deres præmisser.
Det er Regner Grasten Film som producerer VILLADS FRA VALBY. Så det er i trygge hænder, da Regner Grasten Film har stået bag nogle af de støre familiesucceser: KRUMMERNE, ANJA OG VIKTOR, ASKEPOP, og TV2 julekalenderne: KRUMMERNES JUL og BRØDRENE MORTENSENS JUL. Det er Frederik Meldal Nørgaard, der både har instrueret og skrevet manuskriptet. Frederik spiller også Villads’ far sammen med Iben Dorner, som spiller Villads' mor.
Som naboparret møder vi Patricia Schumann og Caspar Phillipson. Villads spilles af Luca Reichardt Ben Coker, der også var Grunk i den sidste Krummefilm, og nabopigen Frida spilles af Ester. Musikken leveres af Frederik Konradsen og Max Winding.
VILLADS FRA VALBY er støttet af Det Danske Filminstitut og Danmarks Radio.
Villads Fra Valby serien er skrevet af Anne Sofie Hammer og den første VILLADS FRA VALBY bog udkom i 2009, og siden er historierne om Villads og alle hans gode ideer (som de voksne ikke altid forstår at påskønne) kun vokset i popularitet. Sig ”Villads” og børn, pædagoger, lærere og forældre er med på, hvem vi taler om. Efterspørgslen på nye VILLADS FRA VALBY-bøger fra børn, forældre, boghandlere og biblioteker er stadigt stigende. Serien om Villads fra Valby består indtil videre af fem højtlæsningsbøger, seks korte Læs Selv-bøger og en aktivitetsbog.
Samlet er der solgt næsten 100.000 bøger om VILLADS FRA VALBY. Hertil kommer bibliotekerne og skolebibliotekerne. VILLADS FRA VALBY er også kendt fra DR Ramasjangs Godnathistorier og podcast.

Anmeld Villads fra Valby

Skuespillere og yderligere info

Dansk premiere:

25.12.2015

Original titel:

Villads fra Vallby

Varighed:

Ukendt (ex. trailers og reklamer)

Kategori:

Familiefilm